Aktiviteter


🎄🎄JULEMARKED🎄🎄

Bestyrelsen har arrangeret julemarked i OK-Den Gule Villa d. 27. november fra kl. 12 til kl. 17.

Konceptet er, at hver kunstner har nogle egne kunstværker, små billeder – ikke meget større end 40 cm. Små skulpturer og diverse brugskunst genstande, som udstilles/lægges på bordet (ca. 1,5 – 1,8m x 60cm plads per kunstner) som gæsterne vil kunne betragte og potentielt købe, mens de nyder et glas gløgg samt æbleskiver som tilbydes af OK-Den Gule Villas cafe til overkommelige priser. Vi forestiller os en prisklasse op til ca. 400 kr. per gaveartikel men både markant lavere priser og for den sags skyld højere ditto er ok.

Der er plads til ca. 11 – 12 kunstnere og tilmelding foregår på DOODLE https://doodle.com/poll/mkutgb89dy2kk99r eller ved at sende en mail til dan3815@outlook.dk, med indbetaling af 50 kr. i administrationsgebyr på Kunstnerlaugets konto 1551 0011304230 når tilmelding er bekræftet.

Deltagelsen/registreringen foregår efter ”først til mølle princippet” og hvis der er flere interesserede i at være med, kan de komme på venteliste.

Mvh. Bestyrelsen

————

Udstilling i OK-DEN GULE VILLA

Medlemmer af Kunstnerlauget har mulighed for at udstille gratis i to måneder.

Tilmelding i Doodle, hos Dancho Dikov eller via linket nedenfor.

Her er linket til DOODLE bookingen og man behøver ikke installere appen på sit device.

https://doodle.com/poll/x6iixmcx6dhpfb56

———-

           NYHEDSBREV

Bestyrelsen har i 28/9-2021 holdt møde og besluttede bl a:

  • Alle projekter i Kunstnerlaugets regi skal forelægges bestyrelsen med budget, projektbeskrivelse og tidsramme. Bestyrelsen træffer derefter beslutning om projektets gennemførelse.
  • Julefrokost for medlemmer er planlagt til 26/11-2021. Detaljer bliver oplyst senere på hjemmesiden.
  • Julebazar i OK-Den Gule Villa 27+28/11-2021. Yderligere oplysninger om arrangementet senere på hjemmesiden.
  • Udstilling i OK-Den Gule Villa vil fremover være gratis for foreningens medlemmer. Der er tre udstillere pr.gang, og hvis der ikke er medlemmer nok kan plads tilbydes udefrakommende kunstnere. Tilmelding i DOODLE-app eller til Dancho Dikov, dan3815@outlook.dk.

Kig altid ind på hjemmesiden, og for de medlemmer som mangler at registrere oplysninger, kan det stadig nås. Send oplysninger og foto til, mmm@webspeed.dk.

Nyd efteråret og skab ny kunst 🎨

Venlig hilsen

Bestyrelsen 

v/ Marianne Mac Manus