KUNSTKILDEN 2014

Kunstkilden blev afholdt under Frederiksberg Dagene 2014.

 

I forbindelse med Frederiksberg Dagene vil der være et brugskunstmarked på Grønningen langs betonstien forbi CBS mellem Frederiksberg og Fasanvejens Metro.

 

På de tilstødende plæner vil Kunstkilden ligge. Her vil kunstnere sætte en række små boder op som et kunstmarked, hvorfra kunstnerne viser frem hvad de går og arbejder med og gerne sælge ud af de udstillede værker. Det bliver et kunstmarked med en mangfoldighed af udtryk krydret med en udveksling af synspunkter og et stort møde mellem kunstnere og publikum.

 

Samtidigt vil digtere læse op af egne digte på scenen og krydre øregangen med inspirerende stof til eftertanke.

 

Kunstrunden vil samtidigt udgå herfra.

 

Der vil være gratis adgang for publikum til arrangementet. Alle nysgerrige sjæle er velkomne til at kigge forbi.

 

Tid og sted: 

Arrangementet finder sted under Frederiksberg Dagene – helt præcist lørdag d. 10. maj fra kl. 10.00 – 15.00 på Grønningen mellem Frederiksberg Metro og Fasanvejen Metrostationer

Det koster 150,- for medlemmer af Kunstnerlauget at deltage med en pavillon, mod 250,- for ikke medlemmer. Beløbet går til at promoverer projektet i form af at alle kunstnere kommer på deltagerlisten med kontaktoplysninger og henvisning til respektive hjemmesider, der bliver trykt i brochuren i forbindelse med Kunstrunden.

 

Hver aktør er selv ansvarlig for opstilling af pavillon/border/staffelier og opsætning af billeder på et angivet areal á 3 x 3 m2 og efterfølgende oprydning.

 

DELTAGERE

Lene Kjeldsen

Mikko Uffe Boesen

Susanne Næsted

Nanna Thor

Kjersti Iversen

Ghita Mountford

Nete Lassen

Helene Smed

Atelier F24